AYOS KONYASPOR BASKETBOL 89 – 84 ALİAĞA PETKİMSPOR

Haberler

AYOS KONYASPOR BASKETBOL 89 – 84 ALİAĞA PETKİMSPOR

Aliağa Petkimspor’umuz, Türkiye Sigorta BSL’nin 8. Haftasında Ayos Konyaspor Basketbol’a konuk oldu.

Karşılaşma iki takımın da iyi savunmasıyla başladı ve ilk 5 dakika 6-6’lık eşitlikle geçildi. Bu dakikanın ardından karşılıklı isabetler başladı ve Dorukhan ve İsmail Cem’in etkili oyunuyla ilk çeyreği 23-19 önde tamamladık.

İkinci çeyrekte de karşılıklı isabetler sürse de hücumda İsmail Cem’in top yönlendirmesiyle doğru atışları bulan takımımız çeyrek bitimine 3 dakika kala farkı 9 sayıya kadar çıkarmayı başardı ve çeyrek de 46-39’luk üstünlüğümüzle tamamlandı.

Üçüncü çeyreğe hücumda iyi başlayan rakibimiz çeyrek bitimine 5 dakika kala skoru eşitlemeyi başardı. Rakibin serisi karşısında geri adım atmayan takımımız farkın açılmasına izin vermedi ve çeyrek ev sahibi ekibin 63-62’lik üstünlüğüyle sonuçlandı.

Son çeyreğe 7-2’lik seriyle başlayan ev sahibi ekip farkı 6 sayıya kadar çıkarmayı başardı. Bu bölümden sonra karşılıklı basketler sürse de rakibimiz son 2 dakikaya 8 sayı önde girdi.

Kalan bölümde farkı tek topa indirmeyi başarsak da rakibimiz sahadan 89-84’lük galibiyetle ayrılmayı başardı.

Takımımızda Jeremy Simmons 23 sayıyla karşılaşmanın en skorer ismi olurken Omar Prewitt 16, Kenny Chery 15, Dorukhan Engindeniz 14 sayı üretti. İsmail Cem Ulusoy ise 7 sayı 13 asistle oynadı.

Takımımız 5 Aralık Pazartesi günü saat 19:00’da Manisa BB’yi Aliağa Belediyesi Spor Salonu’nda konuk edecek.