ALİAĞA PETKİMSPOR 79 – 75 ONVO BÜYÜKÇEKMECE BASKETBOL

Haberler

ALİAĞA PETKİMSPOR 79 – 75 ONVO BÜYÜKÇEKMECE BASKETBOL

Aliağa Petkimspor’umuz, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 7. Haftasında Onvo Büüykçekmece Basketbol’u konuk etti.

Karşılaşma iki takımın da uzunlar üzerinden skor üretmesiyle başladı ve çeyrek boyunca karşılıklı isabetler sürdü. Çeyrek sonunda üst üste bulduğumuz iki üçlükle birlikte yakın skorlu geçen ilk 10 dakikayi 18-20’lik üstünlükle tamamladık.

İkinci çeyreğe etkili savunmalar damga vururken Can Maxim ve Sajus’un sayılarıyla 4 sayılık fark yakalayan konuk ekibe hücumda Omar ve Jeremy ile yanıt verdik ve ilk yarı 32-32’lik beraberlikle sona erdi.

İkinci yarıya Peyton’ın etkili oyunuyla başlayan takımımız hücumda Cem ile de skor üreterek farkı 7 sayıya kadar çıkarmayı başardı. Rakibin çabalarına rağmen çeyrek boyunca oyundan düşmeyen takımımız son çeuyreğe 58-52 önde girmeyi başardı.

Son çeyreğe 5-0’lık seriyle başlayan rakibimiz farkı 1 sayıya kadar çekse de savunmada vites yükselten takımımız üst üste 2 kez top çalarak bulduğu sayılarla farkı 2 top bandında sürdürmeyi başardı. Cem Ulusoy’un damga vurduğu 3 dakikalık bölümün ardından son 2.30’a 9 sayıyla önde giren takımımız Crawford’un üst üste sayılarına engel olamadı ve 42 saniye kala fark tekrar 1 sayıya indi. Farkı 1 sayıya indiren hücumun ardından Omar ile çok kritik bir üç sayılık isabet bulan takımımız sahadan 79-75’lik galibiyetle ayrıldı.

Peyton Aldridge 16 sayı 11 ribaund ile double double yaparken Omar ve Jeremy 17’şer, İsmail Cem Ulusoy ise 16 sayı üretti.

Takımımız ligin 8. Haftasında 27 Kasım Pazar günü saat 13.00’da Ayos Konyaspor’a konuk olacak.