Aliağa Petkimspor 101-92 Tofaş

Haberler

Aliağa Petkimspor 101-92 Tofaş

Aliağa Petkimspor, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 5. haftasında konuk ettiği Tofaş karşısında normal süresi 93-93 biten karşılaşmada uzatma periyodu sonunda 101-92’lik skorla parkeden galibiyetle ayrıldı.

Kristers Zoriks, 24 sayıyla takımımızın en skorer ismi olurken, David Efienayi 23 ve Peyton Aldridge 21 sayı katkısıyla takımımızı galibiyete taşıyan isimler oldular.

Karşılaşmanın ardından başantrenörümüz Burak Gören’in açıklamaları:

"İkinci yarı kimliğimizi hatırladık. Tüm hafta çok zorlu geçti bizim için. Belki ilk yarıda onun etkilerini çok yaşadık. İkinci yarıda soyunma odasında 17 sayı gerideydik. Kimliğimizi hatırlanmamız gerektiği söyledim. Gerçekten inanılmaz bir oyuncu grubu var burada. Birbirine bağlı, bizlere bağlı. Büyüdükçe öğreniyoruz, öğrendikçe büyüyoruz. Çok şükür, Aliağa'da basketbolu bu atmosfere getirdik. Sadece burayı Galatasaray, Beşiktaş, Efes maçlarında değil, diğer maçlarda da bu atmosferi büyük halde gördük. Onların desteği ile kazandık. Yardımcı antrenörlerimiz Candost, İbrahim ve Derya'ya da ayrı bir parantez açmak lazım. Bütün hafta çok büyük emek verdiler.

Çok küçük bir teselli ama galibiyeti Murat Kaya'ya, Göksun'a ve Elif'imize hediye ediyorum. Onları çok seviyorum!"

 

Karşılaşmanın özet görüntüleri: https://www.youtube.com/watch?v=64xfc2ye0P4